Бившият гримьор на Меган Маркъл Даниел Мартин похвали херцогинята на Съсекс за

...
Бившият гримьор на Меган Маркъл Даниел Мартин похвали херцогинята на Съсекс за
Коментари Харесай

„Тя го прави добре: бивш гримьор разкри две тайни на грима на Меган Маркъл

Бившият гримьор на Меган Маркъл Даниел Мартин похвали херцогинята на Съсекс за визията й в Нигерия и разкри два трика, които употребява, когато се гримира.

Херцогинята на Съсекс неотдавна посети Нигерия със брачна половинка си принц Хари и сподели многообразие от цветни и елегантни визии. Даниел Мартин, който работи с Меган от сватбата й с Хари през 2018 година до 2022 година, означи, че някогашната актриса от Suits „ познава лицето си доста добре “, съобщава Us Weekly. По негово мнение тя сама си е направила грима и прическа по време на това пътешестване. 

„ Чувствам, че когато не съм с нея, тя има повече място за игра. Мисля, че е забавно, когато я видиш в Нигерия в този момент. Няма стилист, няма коафьор. Тя прави всичко сама и работи добре. Тя познава себе си толкоз добре “, показа Даниел.
 Принц Хари, Меган Маркъл, хора, коли Принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия Снимка: Getty
Експертът сподели, че преди този момент е дал на Меган няколко потребни техники, които са й помогнали да основава сама такива безупречни облици. Съпругата на принц Хари подчертава върху два основни детайла в грима: руж и огромни вежди.

" Искам да кажа, тя харесва малко руж. Харесва бузите. Харесва огромните вежди ", сподели Мартин. Въпреки че Даниел не работи с Меган от съвсем две години, те не престават да " поддържат непрекъснат контакт ". Мартин, оценявайки другите облици на херцогинята, приказва одобрително за нейния „ личен искра “.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР